Tim Jagung Daging

Bahan :
• 50 gram jagung muda, serut, haluskan
• 625 ml air
• 50 gram daging sapi giling
• 50 gram tempe, kukus
• 25 gram sawi hijau, iris halus
• 25 rgam wortel, parut kasar
• 2 sdt mentega

Cara membuat :

  1. Campur air dengan jagung, aduk, lalu saring
  2. Campur air jagung dengan daging dan tempe, masak hingga menjadi bubur
  3. Rebus jagung dengan air, ikan dan tahu sampai menjadi bubur. Masukkan bubur jagung tempe yg telah dibuat.
  4. Masukkan sawi hijau dan wortel, masak hingga sayuran menjadi matang
  5. Tambahkan mentega. Aduk rata. Angkat

Untuk 2 porsi

Sumber : http://www.resep.web.id

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: